İZMİR’DE İHRACATÇI FİRMALARLA SEKTÖR BULUŞMASI
Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından 25-26 Ağustos 2021 tarihlerinde İzmir’de ihracatçı firmalarla toplantılar ve sektörel ziyaretler düzenlendi.

25 Ağustos 2021 tarihinde   Bademli’de S.S. Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde düzenlenen sektör toplantısına Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YILMAZ, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Alim YILMAZ, Yönetim Kurulu Üyeleri Harun YETER, Abdulhamit BAŞKURT, Şerife ALTINDAL, Cihan OKUR, Ramazan ÇEVİRGEN, Umut SAKARYA ve Nazan YALÇIN, S.S. Ödemiş Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Selçuk Bilgi, Kooperatif üyeleri ve bölgedeki ihracatçı ve üretici firma temsilcileri katıldı. Toplantı sonrasında Bademli ve Ödemiş bölgesindeki firmalar ziyaret edildi.

26 Ağustos tarihinde de Bayındır bölgesinde yer alan peyzaj ve süs bitkileri ihracatçısı firmalar ziyaret edildi, sektörel sorunlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YILMAZ toplantılarda yaptığı konuşmada, bahse konu organizasyona katılım sağlayan tüm firmalara teşekkür etti ve bu toplantıların sağlayacağı katkı ve sektörel işbirliği ile, İhracatçılar Birliği tarafından ihracatın artırılmasına yönelik faaliyetlerin daha etkin bir şekilde devam edeceğine inandığını belirtti.