EXPO 2021 HATAY KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Expo 2021 Hatay kapanış töreni 2 Temmuz 2022 tarihinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Lütfü SAVAŞ, AIPH Yönetim Kurulu Başkanı Leonardo Capitanio, AIPH Genel Sekreteri Tim BRIERCLIFFE, Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YILMAZ ve bir çok resmi kurum ve kuruluşun üst düzey temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Kapanış töreninde düzenlenen Ödül Töreni’nde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü SAVAŞ ve AIPH Başkanı Leonardo Capitanio tarafından, uluslararası jüri tarafından değerlendirilerek ödüle layık görülen bahçelere ve katılımcılara çeşitli kategorilerde birçok ödül verildi.
Kapanış töreninde söz alan AIPH Yönetim Kurulu Üyesi ve Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı İsmail YILMAZ, “Ülkemizin Türkiye’nin 2. Botanik Exposu olan Expo Hatay 2021’e ev sahipliği yapmış olmasından dolayı gururluyuz.  Pandeminin olumsuz koşullarından dolayı uzun süre ertelenen bu Expo, umudu temsil ediyor. Büyük bir özveri ile yapılan bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”  dedi.